Na de Poort…

Gisteravond speelden we het openingsconcert van het gloednieuwe kamermuziekfestival “Na de Poort” in Culemborg. Wat een bijzondere avond was het…. concert in de openlucht, met als decor de bloemen, planten en bomen in de feeërieke tuin van Studio Wollebrandshof terwijl de vogels ons luid kwetterend begeleidden in de muziek. Het leven is goed ♥️🍀🌸

Vandaag ging het festijn verder in het eveneens sprookjesachtige Theater aan de Slag. Hier kijk je je ogen uit. Het is of je een andere wereld binnenstapt…

Esther speelde met fluitiste Carla Meijers een koffieconcert. Annemieke speelde met haar harpcollega Saskia Rekké onder de naam Duo23 een middagconcert. En Douw Fonda speelde een cellosuite van Bach en het Ave Maria van Bach-Gounod in het concert “Luister in het Duister”. Zoals de naam al zegt: volledig in het donker. Het bracht een heel bijzondere ervaring met zich mee voor zowel publiek als musici.

Foto’s volgen….(behalve dan van Luister in het Duister zoals u zult begrijpen;-))

Deze eerste editie is zeer geslaagd, getuige de reacties van bezoekers. Dat smaakt naar meer….volgend jaar deel 2…?😃

Atmos4….

speelt binnenkort in het Kamermuziekfestival Na de POORT in Culemborg:

Zaterdag 16 juni 20.00u “Canto Ostinato” – Simeon ten Holt

in de feeërieke verborgen stadstuin van Studio Wollebrandshof. Stoelen aanwezig, maar je mag ook een matje en dekentje meenemen in dit ligconcert.

Esther (marimba) is samen met Carla Meijers (dwarsfluit) ook te horen in een koffieconcert op Zondag 17 juni om 11.00u in Theater aan de Slag.

Annemieke (harp) is samen met Saskia Rekké (harp) ook te horen in het concert logo definitiefop Zondag 17 juni om 13.30u in Theater aan de Slag.

En er zijn op zondag 17 juni nog meer mooie concerten te beleven in de Herenstraat van Culemborg…

Kijk voor meer info en reserveer kaarten via Theater aan de Slag!

Na de poort poster